Să investim în femei!

La data de 5 martie, Victoria Lungu, Administratoarea Asociației Obștești Ophelia, a participat la un eveniment deosebit organizat de UN Women Moldova, dedicat Zilei Internaționale a Femeii 2024. Evenimentul a purtat genericul „Să investim în femei: Istorii de abilitare” și a fost o oportunitate minunată de a învăța și de a împărtăși experiențe alături de femei inspiraționale, precum și alți reprezentanți importanți ai societății.

Participanții au împărtășit experiențele lor și au prezentat viziuni despre cum putem să investim mai mult în femei pentru a construi o societate mai echitabilă și prosperă pentru toți.

În contextul actual, este esențial să recunoaștem rolul esențial pe care îl joacă femeile în toate domeniile vieții noastre și să ne concentrăm eforturile în asigurarea că ele au accesul la resurse și oportunități egale.

La final, particpanții au adus mulțumiri echipei UN Women pentru organizarea acestui eveniment și pentru toate eforturile pe care le depune pentru valorificarea potențialului femeilor din Republica Moldova.